keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ulkona on jo selvästi kevään tuoksu, mikä se kevään tuoksu sitten on?! Nooh kyllä sen itse tietää kun menee ulos :)

Mutta kynsi asiaan----->     Poistin vanhat lakat ja bufferilla ja viilalla muotoilin.
              Tää on ehkä paras keksintö ikinä! Ei tarvii tuhlata vanulappuja tai läträtä kynsilakan poistoaineella, kun voi vaan DIPATA kynnet tonne. Hiihhii
 
1. Kasta kynsi 2. Käännä 3. Sulje


Tällänen tuli lopputuloksesta. Pinkki lakka on Rimmel London Pro  sävy 291 urban princess, kuvissa näyttää lilahtavalta mutta on oikeesti aika pinkki. Kukka kynsitarroja----> keväistä ja vähän vaan pilkkuja :3

10 kommenttia:

  1. hei wau mistä noita tollasia oikein saa?! mä tarvin tollasen! ovatko kalliita?

    VastaaPoista
  2. Jos tarkotit tota kynsilakan poistoainetta niin omani ostin ihan Cittarista makso muistaakseni 9.95, toki aika hintava mutta ajattelin ite lisätä tonne purkkiin sitten halvempaa lakan poistoainetta ku toi loppuu... en tiiä toimiiko ;)

    VastaaPoista
  3. Tuolla purkin sisässä on muuten sellanen vaahtomuovi juttu mikä pyyhkii sen lakan kynneltä :D

    VastaaPoista
  4. Toimiskohan toi poistoaine glitterilakkoihin kuin hyvin :) Testaappa ja kerro! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut että kesti niin kauan. Mulla ainaski toimi glitterlakan poisto ihan samallalailla kun tavallisenkin lakan.Purkin sisällä oleva vaahtomuovi poisti kynnestä loputkin glittereistä. Eli hyvin toimii :D

      Poista
    2. Tokmanni-konsernin myymälässä oli joku tarjous taannoin tosta purkista, kun ite kans viimein raatsin sen ostaa. Kannattaa kulkeissaan katella eri paikoista ja vertailla hintoja.
      Mulla on ollut joskus nuoruudessani tuon tapainen systeemi, ja tosiaan lisäsin sinne itse kynsilakanpoistoainetta, kun vaahtomuovi alkoi tuntua kuivalta.
      Glitterien poistamiseen en suosittele, koska ne glitterit jää sinne, ja saattavat ensinnäkin rikkoa vaahtomuovin pinnan, ja toiseksi seuraavalla poistokerralla glittereitä saattaa tarttua sieltä takaisin päin sormiin. Näin kuvittelisin, en ole vielä omaani testannut millään lakalla. Muuten varmasti toimiva keksintö.
      Aikaa myötenhän se sitten täyttyy kynsilakasta, eikä sillä saa enää puhdasta jälkeä. En tiedä sitten olisiko toimiva ratkaisu laittaa sinne uusi vaahtomuovinpala. =)

      Poista
    3. Oon nyt itekkin lisäilly sinne kynsilakan poistoainetta ja hyvin toimii. Joo hyvä huomio kyllä toi glitterlakkojen kanssa (: Ja vois ihan hyvin toimia toi uus vaahtomuovi jos vaan on oikeenlaista materiaalia ;)

      Poista
  5. ohooo miunkin pitää ostaa tuota kynsilakanpoistoainetta! säästäis meinaa hermoja kans !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on tosi nopee ja helppo tapa putsata lakat!

      Poista