perjantai 16. elokuuta 2013

Hentoa liukuvärjäystä

 
Taas tuli harjoiteltua toiselle kynsien tekemistä. Ja tällaset tuli  tällä kertaa. Pohjana oli ihan perus valkoinen lakka. Ihan tuolla kynsinauhan rajassa on ihan haaleaa lilaa, se taisi olla flormarin light summer, LS01. Eihän se juuri tuosta valkosesta erotu mutta tuli siitä kuitenkin sellanen hentoinen vivahde. Kärkiin onkin sitten käytetty Max Factorin jotain liilaa, sävyä tai nimeä en muista, kun lakka ei ollut oma, vaan lakattavan varastoista löydetty ja kivan väriseksi todettu :)
 
 
 
Huomatkaa kauniit ruusut taustalla
 
 
Tässä näkyykin se flormarin lakka.
 
Yhden henkilön pyynnöstä voisin tänne aina välillä laittaa jtn ''vinkkejä'' , aina ajankohtaisiin lakkauksiin. Joten laitetaanpas nyt sitten tähänkin.
 
Liukuvärjäystä tehtäessä, pinta saattaa ensin vaikuttaa epätasaiselta, päällyslakka on tähän pelastus. Lisäksi päällyslakka saa värin liukumaan vielä nätimmin.
 
 
Mutta ei mulla sitten muuta, koitan hetipian postata näistä tän hetken kynsistä, täytyy vaan kuvailla vhän vielä käytettyjä lakkoja, että näätte mitä käytin. Sen verran paljastan nyt että värikästä, valkosta ja jonkin näköistä Olympia teemaa tulossa ;)
 
Palaillaan siihen sitten myöhemmin, viikonloppuja vaan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti