maanantai 26. elokuuta 2013

Ilmoitus, ja vanhat (teilleuudet) kynnet

Mulla on ongelma, tai siis oli tai on tai, ihanmitenvaan. Ongelma on siis kuvaus. Tällä hetkellä mun kamerana (hyvin) toiminut puhelin, Nokia 808 (kamerapuhelin), on rikki ja lähti just korjaukseen joten uusista kynsistä ette nyt hetkeen aikaan saa postauksia. Tai saatampa mä keksiä jonkun muun ''välineen'' jolla kuvata, mutta laatu ei kyllä pysy samana... Mietin tässä jo pientä postaus/blogi taukoa, mutta hei! mullahan on monet ''vanhat'' kynnet, joita en oo täällä esitellyt vielä ollenkaan, joten niitä siis muutamia luvassa. Ja katotaan nyt, ehkä mä keksin jotain muutakin pientä kivaa :)

Näytän tässä nyt sitten heti yhdet kynnet, jotka tein ehkä joskus kesäloman alussa(?).


                                                         Valkoinen lakka alle.


          Näistä kynsistä oli tarkoitus saada mahdollisimman värikkäät eli jtn sateenkaaren tyyppistä.  Törmäsin taas YouTubessa ihan loistavaan niksiin tähän luikuvärjäykseen liittyen. Käytin esim. tuossa yllä olevassa liukuvärjäyksessä vain kahta väriä, eli ''sekoitin'' pinkkiä ja keltasta tuosta keskeltä, sillä pinkin lakan sudilla niin että siihen muodostui oranssiakin.

Ähh, mikä selitys mutta kuitenkin käytin jokaiseen kynteen vai 2 lakkaa ja tämä kolmas sävy on siis näiden kahden sekoitus.




Tässä kävi pieni kämmi, tai parikin. Tuo valkonen lakka oli ilmeisesti vähän jo kulunut tuolta alta joistakin kohdista, siksi kynsiin jäi tollasia ''kaljuja'' kohtia. Ja jotkut värit olisi ehkä tarvinnut toisenkin kerroksen... mutta täähän jäi siis leimailujen alle.
 

Olin siis näiden kynsien aikaan just ostanut konadin ja käyttö oli vielä hakusessa, sen kyllä näkee :D Varsinkin näissä koko kynnen kuvioissa, on aluksi tosi vaikeeta kohdistaa kuvio niin että sitä menee joka puolelle.


Toisen käden jälkeen iski pienimuotoinen masennus, kun katto jälkee. Keksinkin sitten uuden tavan tehdä tämä ''liukuvärjäys''. En oo tätä tekniikkaa missään nähnyt, ja oishan se hienoo jos olis keksinyt jonkun uuden tekniikan kynsimaailmaan, jos tässä nyt mitään keksimistä on ;)

Mutta siis tosiaan sudin vaan noin suurin piirtein puolet kynnestä pikkusormen tapauksessa pinkillä ja sitten siihen päälle vähän sen pinkin värin yli keltasta. Tässä tapauksessa keskelle muodostui oranssi raita. Kätevää eikö?;)




Näistä tuli kyllä ehdottomasti kivemmat kun niistä toisista, vaikka kyllä niitäkin nyt katteli :)
 
Jos jotain jäi epäselväksi näistä mun selityksistä, niin kysykää toki!
 
Olinpas muuten puheliaalla tuulella tänään C:!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti